Jiha Suke-Suke's=" ;
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Spm Candidate 2012
Thursday, 27 September 2012 • 10:48 • 0 comments
                                                          Assalmmualikum


Hye,emm thn ni sy spm dan thn ni jugk habis sekolah... 
Mula-mula memangla rasa nak cepat habis sekolah, pegi jalan-jalan dengan kawan
dan boleh bawa kereta... huhuh memang best bila dipikirkan. Tetapi habis sekolah 
nanti mesti asyik teringat nak pegi sekolah sebab rindu kawan semasa sekolah....
Itulah lumrah hidup sebagai pelajar...


Humm.... tadi ayah tanya kenapa tak baca buku... 
dalam pikiran aq cakap dalam beberapa hari lagi aq akan baca buku
 dan aq akan tinggalkan fb untuk sebulan.... Inyaalah aq pegang janji
ni... sebab kawan-kawan aq semula kurang on9 dan aq nk berjaya 
dalam pelajaran.Lepas ni juga aq kena jaga makan,jaga solat dan
lain-lain... tapi yang penting kena jaga kelakuan dengan
ibu bapa,cikgu dan kawan-kawan.
Dlm result percubaan baru2 ni pun rasa macam hemm hampih....
tetapi dah cubakan nak buat macam mana dah lumrah hidup
sebab aq ni seorang yang sederhana... kadang baik dan kadang kurang baik
macam itulah aq... 



Lepas 2 hari aq akan fokus dalam pelajaran tetapi tidak lupa kepada blog .... huhuhu
aq akan selalu post kalau ada masa ye.. terima kasih sesiapa yang baca :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI,Im from Malaysia , 18 years old this year , Don't ask me how my results SPM , This blog its just for fun , Follow me on twitter . Thats all about me .

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Cute gambar gadis jepun nyata & gambar anime
  • Kekecewaan ku.........
  • Bercapel @ Bercinta-cinta
  • tension sy!!
  • org baru :)