Jiha Suke-Suke's=" ;
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Ape jelah...
Friday, 19 April 2013 • 00:46 • 0 comments
 hye, dh lame x update blog... sory ye kawan-kawan saya tengah keja  kt big apple ni..
 tu lah x de masa nk update blog.. Aq mmg suka keja ni  dorang mmg omsem and byk buat aq gembira ...
kadang dorang memang buat aq geram tapi aq sabar je. Cerita dorang suke adalah pasal girl je tapi x pe lah dorang tu semua lelaki... sabar je ;lah okey lah dah habis rehat bye :)


PAST
MY WORDS;
HAI,Im from Malaysia , 18 years old this year , Don't ask me how my results SPM , This blog its just for fun , Follow me on twitter . Thats all about me .

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Kelas 5 zeta!!!
  • Gedik!!!
  • Freebies : Assalammualikum 4
  • Freebies :Assalammualikum 3
  • Freebies : Top Button 4 - cup cake
  • Freebies : Assammualikum 2
  • Freebies : Animated mini 2
  • Freebies : Favicon cute
  • Tutorial: Link bertukar warna rinbow
  • About Me